Vacature » Engineer & Werkvoorbereider in Rotterdam

Ben jij dit?

Solliciteer direct

Engineer & Werkvoorbereider in Rotterdam


Werklocatie

Rotterdam

Bij wie ga je werken

Onze opdrachtgever is een jong en dynamisch team. De organisatie is gespecialiseerd in het segment van luxeappartementen. De kennis waarover ze beschikken binnen de hoogbouw is enorm en elke dag weer zijn ze voortdurend op zoek naar nieuwe methodieken en technologieën om hun producten en diensten nog beter te laten aansluiten op de wensen en behoeften van de bewoners en beheerders.

De manier van werken onderscheidt zich dan ook van andere installatie-organisaties door een persoonlijke aanpak, betrokkenheid en no-nonsens. De organisatie verzorgt het ontwerp van de installatie tot aan onderhoudscontracten.

Men kiest voor deze organisatie vooral vanwege hun kwaliteit van werken, mogelijkheden tot zelfontplooiing, teamgevoel, goede work-life balance, werkplezier en trouwe klanten.


Wat ga je doen

Zie jij jezelf zowel op kantoor als in het veld werkzaam zijn? Dan is de vacature Engineer/werkvoorbereider echt iets voor jou! Je maakt zelfstandig de tekeningen en ontwerpen en je licht deze toe met een passend en op advies op maat. Je staat veel in contact met directe collega’s van verschillende afdelingen, zoals de projectleiders en monteurs. Ook heb je regelmatig contact met de opdrachtgevers en leveranciers. Kortom, een allround en afwisselende functie. Omdat de organisatie sterk groeiend is, is er veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Dus ben je leergierig, dan is dit voor jou dé werkgever.


Wie ben jij / Wat heb je nodig

  • Een afgeronde opleiding MBO (Elektro, Werktuigbouw MIT of vergelijkbaar);
  • Kennis van de toepasselijke computerprogramma’s voor het maken van tekeningen en (technische) berekeningen;
  • Goede communicatieve eigenschappen;
  • Klantvriendelijke houding;
  • Bereid zijn te investeren in je toekomst.

Wat bieden wij

  • Salaris €3000-4000,- bruto per maand; 
  • Een afwisselende functie met ruimte voor ideeën en eigen inbreng;
  • Een prettige werksfeer in een informeel bedrijf;
  • Uitstekende doorgroeimogelijkheden;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren bij

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met HWE Professionals via 0180-749006 of via info@hweprofessionals.nl. Wij geven je graag meer informatie over onze vacatures en over de opdrachtgever die deze vacature vacant heeft.


Onze matchingsprocedure

1. We bevestigen zo snel mogelijk de ontvangst van je sollicitatie en nemen deze in behandeling, alles AVG-proof;

2. Als je goed aansluit op de vacature of je profiel is anderszins interessant, dan willen we je graag uitnodigen om kennis te maken;

3. Na een goed gesprek benaderen we je referenties en stellen we je voor aan de opdrachtgever. Uiteraard in overleg met jou;

4. Als je bij de opdrachtgever mag gaan praten, zullen we je helpen met een goede voorbereiding op het gesprek;

5. Indien jullie de klik hebben, ga je aan de slag en zorgen wij voor een ‘stukje’ nazorg en een soft landing.

Direct reageren
Ben je in het bezit van een rijbewijs? (*)
Hoeveel uur ben je beschikbaar? (*)
Door te solliciteren geeft je toestemming om je gegevens 2 jaar te bewaren. Indien je dit niet wenst, ontvangen wij graag een bericht op info@hweprofessionals.nl