Vacature » Senior recruiter in Amsterdam en Bunnik

Ben jij dit?

Solliciteer direct

Senior recruiter in Amsterdam en Bunnik


Werklocatie

Amsterdam/Utrecht

Bij wie ga je werken

Voor onze opdrachtgever in de IT-branche zijn wij op zoek naar een Senior recruiter in de regio Noord-Brabant. De organisatie ondersteunt meer dan 100.000 gebruikers en scoren een hoge mate van klanttevredenheid. Samen met andere HR Business Partners sourcen jullie voor andere Business Units binnen de Groep. De organisatie bestaat al meer dan 30 jaar en is een vooruitstrevend en ambitieus softwarebedrijf. Ze willen een strategisch partner voor klanten zijn, die met geavanceerde technologie in hun branche marktleider willen worden.


Wat ga je doen

Onze opdrachtgever biedt haar klanten wereldwijd een betrouwbare datamanagement oplossing. Dit wordt gedaan vanuit meerderen vestigingen over de wereld. Voor het team in Nederland zijn wij op zoek naar een energieke Senior Recruiter die samen met de recruitment manager en het recruitment team de groeidoelstelling helpt te behalen.

Door de groei die onze partner doormaakt is de rol van Senior Recruiter uiterst belangrijk. Jij bent een kei in het vinden van talenten. Dit doe je door gebruik te maken van verschillende tools en je netwerk. Ook benader je hogescholen in de regio om zo de beste talenten in een vroeg stadium kennis te laten maken met de organisatie. Je staat veel in contact met jouw collega’s van de uitvoerende afdelingen, hierdoor blijf je een duidelijk beeld houden van de zoektocht.

Je gaat natuurlijk niet alleen maar op zoek naar talent. Maar je denkt ook na en mee over hoe de talenten de organisatie beter kunnen vinden. Meedenken over arbeidscommunicatieprojecten, branding en campusrecruitment. Gelukkig doe je dit niet alleen! Er staat een gedreven en jong team voor je klaar waarin je alle support krijgt om het recruitment niveau omhoog te brengen.

Heb je al ervaring binnen de recruitment maar nog niet binnen de IT? Waar een wil is, is een weg! Affiniteit en de juiste drive zijn net zo belangrijk.


Wie ben jij / Wat heb je nodig

  • HBO werk- en denkniveau;
  • Ruime ervaring binnen het recruitment vak;
  • Je krijgt energie van nieuwe talenten;
  • Ondernemend en een doorzetter;
  • Communicatief sterk en je staat stevig in je schoenen.

Wat bieden wij

  • Salaris van €2800 tot €3100;
  • Laptop en telefoon;
  • Thuiswerkplekregeling;
  • Winstdelingsregeling;
  • Vrije tijd, 25 vakantiedagen.

Solliciteren bij

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met HWE Professionals via 0180-749006 of via info@hweprofessionals.nl. Wij geven je graag meer informatie over onze vacatures en over de opdrachtgever die deze vacature vacant heeft.


Onze matchingsprocedure

1. We bevestigen zo snel mogelijk de ontvangst van je sollicitatie en nemen deze in behandeling, alles AVG-proof;

2. Als je goed aansluit op de vacature of je profiel is anderszins interessant, dan willen we je graag uitnodigen om kennis te maken;

3. Na een goed gesprek benaderen we je referenties en stellen we je voor aan de opdrachtgever. Uiteraard in overleg met jou;

4. Als je bij de opdrachtgever mag gaan praten, zullen we je helpen met een goede voorbereiding op het gesprek;

5. Indien jullie de klik hebben, ga je aan de slag en zorgen wij voor een ‘stukje’ nazorg en een soft landing.

Direct reageren
Ben je in het bezit van een rijbewijs? (*)
Hoeveel uur ben je beschikbaar? (*)
Door te solliciteren geeft je toestemming om je gegevens 2 jaar te bewaren. Indien je dit niet wenst, ontvangen wij graag een bericht op info@hweprofessionals.nl