Vacature » Commercieel medewerker binnendienst in Rijswijk, Den Bosch, Breda of Eindhoven

Ben jij dit?

Solliciteer direct

Commercieel medewerker binnendienst in Rijswijk, Den Bosch, Breda of Eindhoven


Werklocatie

Rijswijk, Den Bosch, Breda of Eindhoven

Bij wie ga je werken

Voor een van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een commercieel medewerker binnendienst. Deze opdrachtgever is een sterk gepositioneerde leverancier van innovatieve en hoogwaardige producten en diensten op het gebied van techniek, procesoptimalisatie en energiemanagement. In de installatiebranche brengt de opdrachtgever als business partner diverse partijen samen. Door te luisteren naar hun klanten, leveranciers en diverse andere partijen in de installatiebranche bieden ze (maatwerk) oplossingen voor veel vraagstukken of projecten. Zo leveren ze veel schakel- en installatiemateriaal, maar ook hoogwaardige zonnepanelen en alles wat verder elektrotechnische vraagstukken kan beantwoorden. Men levert vanuit de diverse vestigingen, maar ook vanuit de steeds groter wordende webshop.


Wat ga je doen

Als Commercieel medewerker binnendienst ben jij voor B2B klanten het eerste aanspreekpunt, maar ook ben je verantwoordelijk voor het beantwoorden van vragen vanuit de webshop.

Samen met de collega’s op de afdeling zorg je voor het juiste advies over de producten, stel je offertes op en draag je zorg voor een juiste opvolging. Je werkt nauw samen met je collega’s van de binnen- en buitendienst om zo de klant van het beste advies te voorzien. Je begeleidt de klanten door het digitale orderproces van de webshop en je zorgt dat je de behoefte van de klanten goed weet te vertalen naar een order.

Binnen de organisatie kan je alles leren en zijn er voldoende doorgroeimogelijkheden. De opdrachtgever heeft een eigen Academy waar online trainingen te volgen zijn. Je maakt ook samen met jouw leidinggevende een persoonlijk groeipad om het beste uit jezelf te halen. In combinatie met de hoge medewerker tevredenheid en de lange dienstverbanden is dit een prettige organisatie om je carrière verder vorm te geven.


Wie ben jij / Wat heb je nodig

  • Je beschikt over Mbo+ werk- en denkniveau/ Mbo Elektrotechniek;
  • Je hebt minimaal 2 jaar verkoop binnendienst werkervaring;
  • Je bent commercieel ingesteld;
  • Goede klantcontact vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk;
  • (Groot-)handelen zit je in het bloed.

Wat bieden wij

  • Salaris €2.400 - €3.250 bruto per maand;
  • 40-urige werkweek;
  • 25 vakantiedagen;
  • Doorgroeimogelijkheden en trainingen door middel van o.a. de Academy;
  • In de weekenden ben je lekker vrij.

Solliciteren bij

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met HWE Professionals via 0180-749006 of via info@hweprofessionals.nl. Wij geven je graag meer informatie over onze vacatures en over de opdrachtgever die deze vacature vacant heeft.


Onze matchingsprocedure

1. We bevestigen zo snel mogelijk de ontvangst van je sollicitatie en nemen deze in behandeling, alles AVG-proof;

2. Als je goed aansluit op de vacature of je profiel is anderszins interessant, dan willen we je graag uitnodigen om kennis te maken;

3. Na een goed gesprek benaderen we je referenties en stellen we je voor aan de opdrachtgever. Uiteraard in overleg met jou;

4. Als je bij de opdrachtgever mag gaan praten, zullen we je helpen met een goede voorbereiding op het gesprek;

5. Indien jullie de klik hebben, ga je aan de slag en zorgen wij voor een ‘stukje’ nazorg en een soft landing.

Direct reageren
Ben je in het bezit van een rijbewijs? (*)
Hoeveel uur ben je beschikbaar? (*)
Door te solliciteren geeft je toestemming om je gegevens 2 jaar te bewaren. Indien je dit niet wenst, ontvangen wij graag een bericht op info@hweprofessionals.nl