Vacature » Junior Data Analist in Bergen op Zoom

Ben jij dit?

Solliciteer direct

Junior Data Analist in Bergen op Zoom


Werklocatie

Bergen Op Zoom

Bij wie ga je werken

Onze opdrachtgever is een accountantskantoor in de regio Zuid-West Nederland en is in de loop van de tijd uitgegroeid tot één van de beste kantoren van Nederland. Dit blijkt onder meer uit de cijfers, zoals bijvoorbeeld de medewerkers- en klanttevredenheidsonderzoeken. Deze cijfers zijn uitstekend te noemen. Hierdoor is onze opdrachtgever een zeer aantrekkelijke werkgever voor de toekomst. De medewerkers doen hun werk met passie bij klanten van het kantoor. Deze klanten vormen de backbone van het bedrijfsleven. De medewerkers van onze opdrachtgevers ondersteunen de klanten bij het duurzaam verbeteren van de prestaties door ze actuele rapportages, oplossingen en ondersteuning te bieden. Alles volgens de hoogste standaarden. De opdrachtgever is daardoor voor hun klanten een uitvalsbasis, een vertrouwenspersoon en een klankbord voor de toekomst op het gebied van fiscaal en financieel advies.


Wat ga je doen

Samen met een team van drie ben je verantwoordelijk voor het organiseren, koppelen en ontsluiten van belangrijke data. Je collega's maken hier in hun dagelijks werk gebruik van bij hun klanten en het is dus belangrijk dit professioneel en zorgvuldig te doen. Samen met je collega's vertaal je nieuwe technologie en digitale ontwikkelingen naar data- en IT-oplossingen.

Je vertaalt vragen van de interne klant naar concrete data-analyses, onderbouwd met visualisaties. Je houdt je bezig met data-extractie, verwerking en transformatie. Ruwe data weet je om te zetten naar datamodellen en je voert advies- en ontwikkelopdrachten uit om tot goede data-analyse te komen. Je werkt in een klein team, waardoor de lijnen prettig kort zijn en jij je breed kunt ontwikkelen.


Wie ben jij / Wat heb je nodig

 • Je hebt een (bijna) afgeronde Bachelor of Master.
 • Je hebt ervaring met Power BI en/of Qliksense;
 • Ervaring met SSIS en SQL is een mooie pre;
 • Je hebt ervaring met software voor proces mining en/ of data-analyse;
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve en adviesvaardigheden;
 • Je bent klant- en oplossingsgericht en werkt nauwkeurig;
 • Je leert graag, zodat je op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen in je vakgebied. Daarom krijg je ook een persoonlijke mentor toegewezen, die jou ondersteunt.

Wat bieden wij

 • Het salaris is afhankelijk van de werkervaring en opleiding, maar is sowieso goed te noemen;
 • Je krijgt een laptop en telefoon 'van de zaak';
 • Er is een zeer goede pensioen- en bedrijfsfitnessregeling;
 • De eigen Academy biedt een onbeperkt aantal trainingen en de mogelijkheid tot deelname aan seminars;
 • Er is een uitstekende privé-werkbalans;
 • De organisatie heeft een heel actieve personeelsvereniging.

Solliciteren bij

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met HWE Professionals via 0180-749006 of via info@hweprofessionals.nl. Wij geven je graag meer informatie over onze vacatures en over de opdrachtgever die deze vacature vacant heeft.


Onze matchingsprocedure

1. We bevestigen zo snel mogelijk de ontvangst van je sollicitatie en nemen deze in behandeling, alles AVG-proof;

2. Als je goed aansluit op de vacature of je profiel is anderszins interessant, dan willen we je graag uitnodigen om kennis te maken;

3. Na een goed gesprek benaderen we je referenties en stellen we je voor aan de opdrachtgever. Uiteraard in overleg met jou;

4. Als je bij de opdrachtgever mag gaan praten, zullen we je helpen met een goede voorbereiding op het gesprek;

5. Indien jullie de klik hebben, ga je aan de slag en zorgen wij voor een ‘stukje’ nazorg en een soft landing.

Direct reageren
Ben je in het bezit van een rijbewijs? (*)
Hoeveel uur ben je beschikbaar? (*)
Door te solliciteren geeft je toestemming om je gegevens 2 jaar te bewaren. Indien je dit niet wenst, ontvangen wij graag een bericht op info@hweprofessionals.nl