Vacature » C-Chauffeur Ladderwagen

Ben jij dit?

Solliciteer direct

C-Chauffeur Ladderwagen


Werklocatie

Zuid-Holland

Bij wie ga je werken

Onze opdrachtgever is een groeiend bedrijf in o.a. dakbedekking met professionele vakmensen die beschikken over uitgebreide kennis van materiaal om elk dak te voorzien van dakgrind.

Elk dak vraagt om maatwerk. Met het juiste materieel en gebruik van de juiste techniek kan met speciale zuig- en blaaswagens op een veilige manier het grind worden aangebracht. Veiligheid hebben zij hoog in het vaandel. Zij weten daarom het dakgrind snel, maar ook zeker zorgvuldig, op grote hoogte op elk dak aan te brengen.

Ook is er oog voor duurzaamheid en innovatie. Oude dakbedekking wordt gerecycled in de eigen installaties zodat het materiaal weer hergebruikt kan worden. Een echt familie bedrijf welke sinds de jaren 80 hun klanten op nummer 1 zet.


Wat ga je doen

Als chauffeur bij de afdeling grind rij je op een ladder wagen en mogelijk op een tankauto, 5-asser tot 50 ton, naar een klus in Nederland. Je rijdt met je team 1 of meerdere adressen af en voert als team de werkzaamheden uit. Je zuigt en/of blaast samen met je collega`s grind op daken van 3 tot 30 meter hoog.

Op de klus aangekomen bouw je samen met je collega’s de auto’s op en begin je met het zuigen en/of blazen van het dakgrind. Als het werk klaar wordt alles netjes opgeruimd en vertrek je na overleg met de planning naar de volgende

klus of naar de zaak.


Werkdagen:

Van maandag tot vrijdag met wisselende eindtijden;

Werktijden: van 05:00-6:00uur tot 14:00-17:00uur;


Wie ben jij / Wat heb je nodig

Jij bent in het bezit van:

• Rijbewijs C;

• Code 95;

• Bestuurderskaart t.b.v. digitale tachograaf;

• VCA, of bereid zijn deze te halen;

• Beheersing van de Nederlandse taal of Engels;

• Flexibele instelling, qua werktijden;

• Klantvriendelijk, representatief;

• Grote mate van verantwoordelijkheidsgevoel;

• Woonachtig in de regio Schiedam, Vlaardingen;

• 32-40uur per week beschikbaar/inzetbaar.Wat bieden wij

Een warm ontvangst bij een mooi familiebedrijf. Een uitdagende maar verantwoordelijke en veelzijdige functie. Diverse opleidingsmogelijkheden. Voor Chauffeurs betekent dit dat je de gelegenheid krijgt om je bestaande certificaten te herhalen/verlengen en je nascholingsuren in het kader van Code 95 te behalen.


Solliciteren bij

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met HWE Professionals via 0180-749006 of via info@hweprofessionals.nl. Wij geven je graag meer informatie over onze vacatures en over de opdrachtgever die deze vacature vacant heeft.


Onze matchingsprocedure:

1. We bevestigen zo snel mogelijk de ontvangst van je sollicitatie en nemen deze in behandeling, alles AVG-proof;

2. Als je goed aansluit op het de vacature of je profiel is anderszins interessant, dan willen we je graag uitnodigen om kennis te maken;

3. Na een goed gesprek benaderen we je referenties en stellen we je voor aan de opdrachtgever. Uiteraard in overleg met jou;

4. Als je bij de opdrachtgever mag gaan praten, zullen we je helpen met een goede voorbereiding op het gesprek;

5. Indien jullie de klik hebben, ga je aan de slag en zorgen wij voor een ‘stukje’ nazorg en een soft landing.

Direct reageren
Ben je in het bezit van een rijbewijs? (*)
Hoeveel uur ben je beschikbaar? (*)
Door te solliciteren geeft je toestemming om je gegevens 2 jaar te bewaren. Indien je dit niet wenst, ontvangen wij graag een bericht op info@hweprofessionals.nl