Vacature » Monteur W in Rotterdam

Ben jij dit?

Solliciteer direct

Monteur W in Rotterdam


Werklocatie

Rotterdam

Bij wie ga je werken

Onze opdrachtgever is jong en dynamisch. De organisatie is gespecialiseerd in het segment van luxeappartementen. De kennis waarover ze beschikken binnen de hoogbouw is enorm en elke dag weer zijn ze voortdurend op zoek naar nieuwe methodieken en technologieën om hun producten en diensten nog beter te laten aansluiten op de wensen en behoeften van de bewoners en beheerders. De manier van werken onderscheidt zich dan ook van andere installatie-organisaties door een persoonlijke aanpak, betrokkenheid en no-nonsens. De organisatie verzorgt het ontwerp van de installatie tot aan onderhoudscontracten.

De organisatie kenmerkt zich vooral door haar kwaliteit van werken, mogelijkheden tot zelfontplooiing, teamgevoel, goede work-life balance, werkplezier en trouwe klanten.


Wat ga je doen

Als monteur werktuigbouwkundige installaties ga jij aan de slag met het aanleggen van verschillende technische installaties op diverse fronten: klimaatbeheersing, koeltechniek en verwarmingstechniek. In de woningbouw komen hierbij ook verantwoordelijkheden voor op het gebied van loodgieterswerk en het aanleggen van sanitair bij kijken.

Je hebt als monteur werktuigbouwkundige installatie een brede en afwisselende functie. Een greep uit de diverse werktuigbouwkundige installaties waar je als monteur WTB mee aan de slag zou kunnen gaan zijn bijvoorbeeld warmtepompen, waterstofketels, aardgasgestookte cv-ketels en hybrideketels. De zojuist genoemde installaties zijn slechts een klein onderdeel van alle verschillende, ook in grote, te noemen werktuigbouwkundige installaties. In de praktijk kunnen als monteur WTB installaties ontzettend veel tegen komen.


Wie ben jij / Wat heb je nodig

  • Een afgeronde MBO 3 opleiding werktuigbouwkunde;
  • Goede communicatieve eigenschappen;
  • Klantvriendelijk houding;
  • Minimaal 1 jaar ervaring in een soort gelijke functie.   

Wat bieden wij

  • Salaris: € 2752 - € 3300,00;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Een afwisselende functie met ruimte voor ideeën en eigen inbreng;
  • Een prettige sfeer in een informeel bedrijf;
  • Uitstekende doorgroeimogelijkheden.

Solliciteren bij

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met HWE Professionals via 0180-749006 of via info@hweprofessionals.nl. Wij geven je graag meer informatie over onze vacatures en over de opdrachtgever die deze vacature vacant heeft.


Onze matchingsprocedure

1. We bevestigen zo snel mogelijk de ontvangst van je sollicitatie en nemen deze in behandeling, alles AVG-proof;

2. Als je goed aansluit op de vacature of je profiel is anderszins interessant, dan willen we je graag uitnodigen om kennis te maken;

3. Na een goed gesprek benaderen we je referenties en stellen we je voor aan de opdrachtgever. Uiteraard in overleg met jou;

4. Als je bij de opdrachtgever mag gaan praten, zullen we je helpen met een goede voorbereiding op het gesprek;

5. Indien jullie de klik hebben, ga je aan de slag en zorgen wij voor een ‘stukje’ nazorg en een soft landing.

Direct reageren
Ben je in het bezit van een rijbewijs? (*)
Hoeveel uur ben je beschikbaar? (*)
Door te solliciteren geeft je toestemming om je gegevens 2 jaar te bewaren. Indien je dit niet wenst, ontvangen wij graag een bericht op info@hweprofessionals.nl