Vacature » Manager Technisch Beheer in Rotterdam

Ben jij dit?

Solliciteer direct

Manager Technisch Beheer in Rotterdam


Werklocatie

Rotterdam

Bij wie ga je werken

Onze opdrachtgever is jong en dynamisch. De organisatie is gespecialiseerd in het segment van luxeappartementen. De kennis waarover ze beschikken binnen de hoogbouw is enorm en elke dag weer zijn ze voortdurend op zoek naar nieuwe methodieken en technologieën om hun producten en diensten nog beter te laten aansluiten op de wensen en behoeften van de bewoners en beheerders. De manier van werken onderscheidt zich dan ook van andere installatie-organisaties door een persoonlijke aanpak, betrokkenheid en no-nonsens. De organisatie verzorgt het ontwerp van de installatie tot aan onderhoudscontracten.

De organisatie kenmerkt zich vooral door haar kwaliteit van werken, mogelijkheden tot zelfontplooiing, teamgevoel, goede work-life balance, werkplezier en trouwe klanten.


Wat ga je doen

In de rol van Manager Technisch Beheer ben je bij dit installatiebedrijf verantwoordelijk voor het bedrijfsresultaat van de afdeling. Hierbij geef je sturing aan een team. Als leidinggevende ben jij iemand die jouw team kan enthousiasmeren en motiveren.

Je bent o.a. verantwoordelijk voor het herstructureren, professionaliseren en het uitbouwen van jouw afdeling. Andere taken omvatten o.a. de planning en offertes opmaken. Je houd je bezig met relatiebeheer en het afsluiten van nieuwe onderhoudscontracten. Ook controleer je de serviceprojecten op kwaliteit.

Het betreft een zeer dynamische omgeving met afwisselende werkzaamheden. Als Manager heb je binnen deze organisatie verschillende petten op. Je bent hierdoor overal bij betrokken. Daarnaast bepaal jij het beleid binnen de afdeling op korte- en lange termijn. Als Manager ben je binnen deze organisatie hands-on, maar ook ondernemend en commercieel ingesteld.


Wie ben jij / Wat heb je nodig

  • Een afgeronde HBO opleiding binnen de techniek;
  • Ruime ervaring binnen het technisch beheer voor de gebouwgebonden installatietechniek;
  • Ruime ervaring als contractbeheerder of projectleider service;
  • Ondernemende instelling met een goede blik op de ontwikkelingen op de markt.

Wat bieden wij

  • Salaris: € 3000,00 - € 3550,00;
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Veel vrijheid om te ondernemen en het implementeren van je eigen visie;
  • Ruime mogelijkheden tot het volgen van opleidingen;
  • Voldoende doorgroeimogelijkheden.

Solliciteren bij

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met HWE Professionals via 0180-749006 of via info@hweprofessionals.nl. Wij geven je graag meer informatie over onze vacatures en over de opdrachtgever die deze vacature vacant heeft.


Onze matchingsprocedure

1. We bevestigen zo snel mogelijk de ontvangst van je sollicitatie en nemen deze in behandeling, alles AVG-proof;

2. Als je goed aansluit op de vacature of je profiel is anderszins interessant, dan willen we je graag uitnodigen om kennis te maken;

3. Na een goed gesprek benaderen we je referenties en stellen we je voor aan de opdrachtgever. Uiteraard in overleg met jou;

4. Als je bij de opdrachtgever mag gaan praten, zullen we je helpen met een goede voorbereiding op het gesprek;

5. Indien jullie de klik hebben, ga je aan de slag en zorgen wij voor een ‘stukje’ nazorg en een soft landing.

Direct reageren
Ben je in het bezit van een rijbewijs? (*)
Hoeveel uur ben je beschikbaar? (*)
Door te solliciteren geeft je toestemming om je gegevens 2 jaar te bewaren. Indien je dit niet wenst, ontvangen wij graag een bericht op info@hweprofessionals.nl