HET HWE-TEAM

Met enthousiasme succesvolle matches maken

Met enthousiasme, bevlogenheid en passie zetten de medewerkers van HWE Professionals zich dagelijks in voor het maken van succesvolle matches tussen werkgevers en werknemers. We zijn gevestigd op de de Londen nr. 6 in Barendrecht. En daar bruist het!

HWE Professionals heeft als personeelsbemiddelaar jarenlange ervaring in het duurzaam werven, selecteren, matchen en detacheren van professionals voor het bedrijfsleven. Door persoonlijk contact, kennis van wensen en achtergronden van werkgever & kandidaat en maatwerk in bemiddeling, ontstaat een succesvolle match. Er wordt niet alleen gekeken naar het cv, maar juist ook naar de aansluiting van persoonlijkheid en ambities op sfeer, cultuur en ontwikkelingsmogelijkheden.

HWE Professionals bemiddelt personeel op lbo-, mbo- en hbo-niveau en is gespecialiseerd in de vakgebieden techniek, logistiek, bouw en office. Met ons team van enthousiaste professionals zetten we ons met volle overgave in voor zowel de werkgever als de kandidaat. Ook na een succesvolle match blijven we betrokken en zijn we bereikbaar voor advies en ondersteuning.

Maak kennis met ons TEAM! #BijHWE

» Christel Wassen

Accountmanager

"Success comes in cans; failure in can'ts!"

Resultaatgericht, ambitieus, creatief
» Veronica da Veiga

Vestigingsmanager

"Succes is a state of mind!"

Energiek, flexibel en betrokken
» Jij?

Intercedent Backoffice

» Jij?

Accountmanager

Kansen ontdekken, creëren en realiseren!"


Onze kernwaarden

Samen werken we aan een positief en belonend vooruitzicht voor alle partijen. Ook na een succesvolle match blijven we betrokken en zijn we bereikbaar voor advies en ondersteuning. Duurzame inzetbaarheid is het streven.

We werken op een bevlogen manier samen, zowel met onze uitzendkrachten als onze opdrachtgevers. Hierbij staat werkgeluk en plezier in wat je doet centraal.
Ieder mens is uniek. In een samenwerking is eerlijkheid en openheid essentieel voor een stabiele en betrouwbare relatie. We blijven hierbij dicht bij onszelf.
Als je vanuit je intrinsieke motivatie aan de slag gaat, is de kans op succes vele malen groter. Daarnaast bereiken we samen meer dan alleen; we inspireren elkaar om de doelen en ambities waar te maken.