HET HWE-TEAM

Wie?

HWE Professionals is dé matchmaker voor bedrijven die op zoek zijn naar vast of flexibel personeel. We matchen professionals binnen diverse Office en Non-office functies. Denk hierbij aan HR-functionarissen, finance professionals, diverse management rollen, calculators, maar ook logistiek medewerkers, technische professionals voor de bouw, hoveniers en bijvoorbeeld chauffeurs.

We beschikken door onze achtergrond over kennis van veel vakgebieden en zijn daardoor in staat om een one-stop-shop op het gebied van de personeelsbehoefte te zijn. Wij bieden veel oplossingen voor personele vraagstukken onder 1 dak.

Dus, daarom werken bij & met HWE Professionals!

» Renee Dorpmans

Backoffice Professional

06-11075614

» Sveja Krau

Senior Recruiter

06-20442139


Onze kernwaarden

Samen werken we aan een positief en belonend vooruitzicht voor alle partijen. Ook na een succesvolle match blijven we betrokken en zijn we bereikbaar voor advies en ondersteuning. Duurzame inzetbaarheid is het streven.

We werken op een bevlogen manier samen, zowel met onze uitzendkrachten als onze opdrachtgevers. Hierbij staat werkgeluk en plezier in wat je doet centraal.
Ieder mens is uniek. In een samenwerking is eerlijkheid en openheid essentieel voor een stabiele en betrouwbare relatie. We blijven hierbij dicht bij onszelf.
Als je vanuit je intrinsieke motivatie aan de slag gaat, is de kans op succes vele malen groter. Daarnaast bereiken we samen meer dan alleen; we inspireren elkaar om de doelen en ambities waar te maken.