IEDEREEN TELT MEE BIJ HWE

Wie?

HWE Professionals is de regionale leverancier van flexibel personeel. We zijn maatschappelijk betrokken en vinden de balans tussen financieel-economische resultaten en sociale belangen, waarbij de samenwerking op lange termijn centraal staat.

Wij bemiddelen kandidaten op verschillende niveaus. En we zijn bij HWE gespecialiseerd in de vakgebieden techniek, logistiek, bouw en office. Met ons team van enthousiaste professionals zetten we ons met volle overgave in voor zowel de werkgever als de kandidaat!

Dus, daarom werken bij & met HWE Professionals! 


Onze vakgebieden

Office
Logistiek
TechniekMaatschappelijk betrokken


HWE Professionals onderkent het belang van maatschappelijk verantwoord, betrokken en duurzaam ondernemen. Er wordt gedacht aan het bevorderen van een beter milieu en meer welzijn van de maatschappij. Vanuit sociaalmaatschappelijke betrokkenheid steunen wij diverse goede doelen en nemen we deel aan bepaalde activiteiten zoals Free A Girl. Daarnaast informeren we, samen met Stichting Citysteward, ondernemers, maar ook studenten van middelbare scholen en ROC’s over de veranderende arbeidsmarkt, diversiteit en inclusiviteit.

Wij zijn ons bewust van onze rol in de samenleving. Daarom bieden wij regelmatig mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt een (nieuwe) kans. Dit doen wij niet alleen. Wij werken hiervoor onder andere samen met onder andere Stichting Citysteward Rotterdam. De afgelopen jaren hebben wij op deze manier vele Rotterdamse jongeren en mensen uit de regio Groot-Rijnmond aan een baan geholpen. Door de korte lijntjes en persoonlijke begeleiding, kunnen we spreken van veelal duurzame uitstroom. En daar zijn wij trots op!

Heeft u een socialreturnverplichting? Of wilt u ook graag iets doen in het kader van MVO? Maar dan wel op een manier waarbij u in uw eigen stad of gemeente wat kunt betekenen voor de samenleving? Neem dan contact op met onze partner Trainingscentrum Rijnmond. Zij geven u graag advies.Werkgevers


HWE heeft als personeelsbemiddelaar jarenlange ervaring in het duurzaam werven, selecteren, matchen en detacheren van professionals voor het bedrijfsleven. Door persoonlijk contact, kennis van wensen en achtergronden van werkgever & kandidaat en maatwerk in bemiddeling, ontstaat een succesvolle match. Er wordt niet alleen gekeken naar het cv, maar juist ook naar de aansluiting van persoonlijkheid en ambities op sfeer, cultuur en ontwikkelingsmogelijkheden.

HWE Professionals werkt snel, duidelijk en effectief aan het bieden van kwaliteit in personeelsbemiddeling voor werkgevers. Met onze hands-on mentaliteit en inzet van de modernste recruitment- en marketingtechnologieën, werken wij elke dag aan een maximaal resultaat in werving en selectie. Onze werkwijze is gericht op de best mogelijke match tussen uw bedrijf, bedrijfscultuur en vacature en de kwalificaties, persoonlijkheid en ambities van onze kandidaten. In onze oplossingen bundelen wij alle beschikbare wervingsmethoden tot een effectieve aanpak en wij sluiten de nadelen voor u als werkgever uit; deels door zelf risico’s te dragen en deels door de werkgever werk uit handen te nemen: een forse tijdsbesparing. Voor elke situatie biedt HWE Professionals een oplossing op maat waarbij geldt ‘uw succes is ons belang’.

Kort samengevat:

  • De juiste professional op het juiste moment.
  • Werving en selectie voor vaste functies.
  • Interim-oplossingen voor tijdelijke vervanging of projecten.
  • Strategisch advies.
  • Professionals met specifieke kennis van een niche.
  • Kwaliteit en certificeringen.