DE PROFESSIONELE MATCHMAKER

I.M.P.A.C.T. op klant en kandidaat

Met enthousiasme, bevlogenheid en passie zetten de medewerkers van HWE Professionals zich dagelijks in voor het maken van succesvolle matches tussen werkgevers en werknemers. En we willen I.M.P.A.C.T. creëren op onze klanten en kandidaten. Met I.M.P.A.C.T. bedoelen we dat we werken vanuit oprechte kernwaardes.
Deze zijn Interactie, Motivatie, Plezier, Aandacht, Contact en Toekomstgerichtheid. 

We willen namelijk oprecht een partner zijn voor zowel de klant als de kandidaat en een band aangaan die toekomstbestendig is. En dat vraagt om kernwaardes. Hier staan we voor en ze zijn elke dag de leidraad waar we mee werken. 

Onze I.M.P.A.C.T. zorgt voor tevreden klanten, gemotiveerde kandidaten, betrokken medewerkers en een kwalitatieve dienstverlening. Onze I.M.P.A.C.T. stopt niet na de plaatsing. We blijven betrokken.

Maak kennis met ons TEAM! #BijHWE


De betrokken matchmaker voor bedrijven en professionals


Onze vakgebieden

Finance, Control & Accountancy
Commercieel, Office & Staff
Bouw, Techniek & LogistiekWerkgevers


HWE Professionals heeft als personeelsbemiddelaar jarenlange ervaring in het duurzaam werven, selecteren, matchen en detacheren van professionals voor het bedrijfsleven. Door persoonlijk contact, kennis van wensen en achtergronden van werkgever & kandidaat en maatwerk in bemiddeling, ontstaat een succesvolle match. Er wordt niet alleen gekeken naar het cv, maar juist ook naar de aansluiting van persoonlijkheid en ambities op sfeer, cultuur en ontwikkelingsmogelijkheden.

HWE Professionals werkt snel, duidelijk en effectief aan het bieden van kwaliteit in personeelsbemiddeling voor werkgevers. Met onze hands-on mentaliteit en inzet van de modernste recruitment- en marketingtechnologieën, werken wij elke dag aan een maximaal resultaat in werving en selectie. Onze werkwijze is gericht op de best mogelijke match tussen uw bedrijf, bedrijfscultuur en vacature en de kwalificaties, persoonlijkheid en ambities van onze kandidaten. In onze oplossingen bundelen wij alle beschikbare wervingsmethoden tot een effectieve aanpak en wij sluiten de nadelen voor u als werkgever uit; deels door zelf risico’s te dragen en deels door de werkgever werk uit handen te nemen: een forse tijdsbesparing. Voor elke situatie biedt HWE Professionals een oplossing op maat waarbij geldt ‘uw succes is ons belang’.

Kort samengevat:

  • De juiste professional op het juiste moment.
  • Werving en selectie voor vaste functies.
  • Interim-oplossingen voor tijdelijke vervanging of projecten.
  • Strategisch advies.
  • Professionals met specifieke kennis van een niche.
  • Kwaliteit en certificeringen.